Επιστολή προς τους συναδέλφους

0
61

Συνάδελφοι !
Από την αρχή της πανδημίας covid 19 η ομοσπονδία έχει
έρθει πολλές φορές σε τηλεφωνική επικοινωνία και συναντήσεις με το Υπουργείο Υγείας.

Ακόμα και σήμερα δυστυχώς οι αρμόδιοι δεν έχουν αντιληφθεί ότι αιτία διασποράς του covid 19 δεν είναι το επάγγελμα του ιατρικού επισκέπτη.

Έχουμε επισημάνει ότι τα μέτρα προστασίας που λαμβάνουμε είναι ισχυρά.
Όλοι οι ιατρικοί επισκέπτες έχουν εμβολιαστεί και εντός των νοσοκομειακών και υγειονομικών μονάδων της χώρας τηρούν απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα ασφάλειας και προφύλαξης που ανακοινώνει ο ΕΟΔΥ, οι φαρμακευτικές εταιρείες, η Ομοσπονδία μας και οι κατά τόπους σύλλογοί μας σε όλη την χώρα, (αποστάσεις, μάσκες, απολυμαντικά χεριών κ.λπ.) και ακολουθούμε πιστά όλες τις οδηγίες που ανακοινώνει η συντεταγμένη Πολιτεία.

Επισημάναμε μετά και την τελευταία Κοινή Υπουργική Απόφαση (Κ.Υ.Α), ότι η απαγόρευσης εισόδου μας στα νοσηλευτικά ιδρύματα, θέτει έναν μεγάλο αριθμό ιατρικών επισκεπτών με τομέα ευθύνης μόνο τα νοσοκομεία, σε αναστολή εργασίας με αρνητικά αποτελέσματα για το εργασιακό τους μέλλον.

Συνάδελφοι, συνεχίζουμε την προσπάθεια με όλες τις δυνάμεις μας για να γίνει άμεσα η συνάντηση με το Υπουργείο Υγείας αποστέλλοντας από την Πέμπτη 13-01-2022 την παρακάτω επιστολή.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ